Datacenter Engineer

Locatie   ·   Ervaring 2-5 jaren

Eigentijdse IT-infrastructuur, op maat van je bedrijf en klaar voor de toekomst: dat is wat we onze klanten beloven. Ons ijzersterk technisch team maakt deze belofte ook telkens waar. Om dit te blijven doen, verwelkomen we graag nieuw talent. Vandaag zoeken we een medior datacenter engineer om ons team te versterken. Jij?

Jouw dag als datacenter engineer bij Neoria

In ‘normale’ omstandigheden, start je je dag met een joviale babbel met een collega aan onze koffiemachine. Tegenwoordig verloopt die babbel virtueel en moet je helaas zelf voor je cafeïneshot zorgen. Cafeïneshot binnen?

Je tackelt het eerste technisch probleem van de dag, niet veel later is het tijd voor een (virtuele)stand up. In team overloop je de to do’s en lopende taken, je bent mee verantwoordelijk voor de operationele werking van onze managed services.

Na dit teamoverleg ga je zelfstandig aan de slag met binnenkomende, technische vragen van onze klanten. Je stelt diagnoses, documenteert je advies, schrijft procedures en werkt mee aan verbeteringsprojecten.

Je sluit de dag af met de voorbereiding voor morgen. Op de bedrijfssite van een klant wacht er een technische uitdaging op jou en toegegeven: een goede voorbereiding is het halve werk!

 

Wie je bent en waarin je uitblinkt

  • Je bent uitermate geboeid door de opslag van data in een wereld die steeds meer digitaliseert en een hypergeconnecteerde vorm aanneemt.
  • Je koestert de ambitie om een professionele carrière uit te bouwen waarin geen uitdaging te groot is en je popelt om nieuwe kennis op te doen.
  • Dankzij jouw communicatieve vaardigheden, professionele en klantgerichte houding en de nodige humor lig je goed in het team en bij onze klanten.
  • Zelfstandig werken doe je graag én kan je goed: je werkt georganiseerd, methodisch en nauwkeurig. Je bezit een sterk analytisch denkvermogen.
  • Je behaalde een bachelordiploma of een hoger diploma in een technische richting.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Waarom werken bij Neoria?

Of het nu gaat over een traditionele storageoplossing of een innovatieve tegenspeler: eenvoud en maatwerk zijn steeds de sleutelwoorden in onze missie om bedrijven te ondersteunen in hun infrastructurele IT-keuzes van morgen.

Met meer dan tien jaar ervaring in de sector zijn we een erkende partner in dataopslag en IT-infrastructuur. We volgen de evoluties binnen de markt op de voet en zijn een baken van expertise en vertrouwen voor onze klanten. En dat uit zich ook in ons team.

Je komt in een open en vooruitstrevende omgeving terecht waarin we naast bewezen technologieën en methodieken ook nieuwkomers zoals hyperconverged infrastructure en private & public cloud omarmen, en je komt in aanraking met data protection solutions. Met aandacht voor nieuwe technologieën, creëren we ook ruimte voor opleiding en groei: een persoonlijk opleidingstraject van minstens zes maanden en een geweldig team van experten die je begeleiden tijdens je eerste professionele stappen.

Uiteraard hoort bij deze deal ook een aantrekkelijk loon, een bedrijfswagen met tankkaart en een heleboel extralegale voordelen.

Solliciteer

Solliciteer via onderstaand formulier of info@neoria.be


We gebruiken je persoonlijke gegevens uitsluitend om het sollicitatieproces af te ronden. Meer weten over ons privacybeleid? Lees onze privacyverklaring.

Is deze job niet wat je zoekt of je wil je meer informatie over ons? Bekijk onze andere jobs of solliciteer spontaan via info@neoria.be.