Neoria, erkend partner in dataopslag en IT-infrastructuur.

Met een focus op datamanagement, technologische realiteit en kwaliteitsvolle dienstverlening als hoekstenen ziet Neoria in 2008 het levenslicht. Sindsdien gidst Neoria haar klanten langs het brede aanbod van infrastructurele IT-oplossingen. Steeds met een holistische visie, op maat van de klant en met oog voor de toekomst.

Expertise, dichtbij en uit eerste hand

Neoria is de one-stop-shop voor iedere vraag in datamanagement. Inspelend op steeds toegankelijkere technologieën zijn we adviseur en uitvoerend architect van een spectrum aan kwalitatieve producten. We groeien mee met de technologische mogelijkheden, volgen ze op de voet en doen de research. Met die kennis maken we onze mensen slimmer en optimaliseren we de kwaliteit van onze diensten.

image image
image image

Neoria: dienstverlening die het verschil maakt

IT-infrastructuur wordt steeds meer een consumptiegoed. Maar de one-size-fits-all aanpak bestaat niet, althans niet bij ons. Neoria zet meer dan ooit in op een volwaardige dienstverlening en meerwaarde voor onze klanten: kwalitatieve oplossingen gestut op visie en ervaring, continue bijscholing en excellente managed services. Geregeld uit dit zich in awards, certificaten en de hoogste partnerstatuten bij onze vendoren.

Contact

Wil je graag samenwerken?

We luisteren graag naar je verhaal, kom eens praten.

Contacteer ons
    Adres
  • Prins Boudewijnlaan 41 2650 Edegem, België
    Telefoonnummer
  • +32 (0)3 451 23 82
    E-mail
  • info@neoria.be

Meer weten over wat we doen?