Neoria, erkend partner in dataopslag en IT-infrastructuur.

In de marge van steeds wederkerende problemen op vlak van efficiëntie en gebruiksgemak klopt A.S.Adventure aan bij Neoria. A.S.Adventure wil vooruit, het evolueerde al van een klassieke IT- invulling met lokale infrastructuur naar een cloudmodel, helaas blijft de impact op de problemen uit.

Met de aanhoudende moeilijkheden en het gebrek aan flexibiliteit van de cloudoplossing als argument, overtuigen we A.S.Adventure te starten met een nieuwe denkoefening wat hun IT-infrastructuur betreft. We introduceren Hyper Converged Infrastructure (HCI).

Expertise, dichtbij en uit eerste hand

Neoria is de one-stop-shop voor iedere vraag in datamanagement. Inspelend op steeds toegankelijkere technologieën zijn we adviseur en uitvoerend architect van een spectrum aan kwalitatieve producten. We groeien mee met de technologische mogelijkheden, volgen ze op de voet en doen de research. Met die kennis maken we onze mensen slimmer en optimaliseren we de kwaliteit van onze diensten.

image image
image image

Neoria: dienstverlening die het verschil maakt

IT-infrastructuur wordt steeds meer een consumptiegoed. Maar de one-size-fits-all aanpak bestaat niet, althans niet bij ons. Neoria zet meer dan ooit in op een volwaardige dienstverlening en meerwaarde voor onze klanten: kwalitatieve oplossingen gestut op visie en ervaring, continue bijscholing en excellente managed services. Geregeld uit dit zich in awards, certificaten en de hoogste partnerstatuten bij onze vendoren.

Contact

Wil je graag samenwerken?

We luisteren graag naar je verhaal, kom eens praten.

Contacteer ons
    Adres
  • Prins Boudewijnlaan 41 2650 Edegem, België
    Telefoonnummer
  • +32 (0)3 451 23 82
    E-mail
  • info@neoria.be

Meer weten over wat we doen?