A.S.Adventure

De wederkerende problemen van de cloudomgeving en het gebrek aan flexibiliteit van de cloudprovider doet A.S.Adventure beslissen om haar IT-omgeving te verbeteren. Neoria stelt Hyper Converged Infrastructure (HCI) voor: de voordelen van cloud binnen een gecentraliseerde, lokale infrastructuur.

De problematiek

In de marge van steeds wederkerende problemen op vlak van efficiëntie en gebruiksgemak klopt A.S.Adventure aan bij Neoria. A.S.Adventure wil vooruit, het evolueerde al van een klassieke IT- invulling met lokale infrastructuur naar een cloudmodel, helaas blijft de impact op de problemen uit.

 

Met de aanhoudende moeilijkheden en het gebrek aan flexibiliteit van de cloudoplossing als argument, overtuigen we A.S.Adventure te starten met een nieuwe denkoefening wat hun IT-infrastructuur betreft. We introduceren de Hyper Converged Infrastructure (HCI) van Nutanix.

over A.S.Adventure

Internationale B2C retailer – fysieke winkels & webshops – voor outdoor, wintersport, run, bike, badmode, activewear en fashion.

Maakte samen met Neoria de overstap van cloud naar een HCI- oplossing voor heel haar IT-omgeving.

het verloop van het project

Een demo van de Nutanix Hyper Converged Infrastructure oplossingen maakt indruk: eenvoudige opzet en beheer, transparant en performant. Als blijkt dat ook de workloadberekening en de budgettaire raming gunstig zijn, wordt er snel beslist de definitieve omgeving op te zetten.

We behouden een ambitieuze planning. Binnen twee weken bestellen, plaatsen en installeren we hard- en software en is het platform zonder grote moeilijkheden gebruiksklaar.

De vlotte implementatie en optimale eerste ervaringen op de IT-omgeving in België, overhalen A.S.Adventure een groter deel van hun IT-infrastructuur aan Neoria toe te vertrouwen, met name de afdelingen in Groot-Brittannië en Nederland. We maken de toestellen klaar voor gebruik en sturen ze op. Er komt geen consultant ter plaatse, gewoon inpluggen en de HCI-oplossing doet wat moet.

De juiste oplossing

Dankzij onze HCI-oplossing van Nutanix wint A.S.Adventure aan eenvoud en flexibiliteit in het beheer van hun IT-omgeving en werken ze meer tijds- en kostenefficiënt. Waar A.S.Adventure voorheen afhankelijk was van de flexibiliteit en toestemming van de externe cloudbeheerder om aanpassingen door te voeren, kan het nu zelf wijzigingen en verbeteringen aanbrengen. Hierdoor zijn de kosten die deze aanpassingen met zich meebrachten ook weggevallen.

Neoria biedt de all-in- one-oplossing die A.S.Adventure nodig heeft. De verschillende componenten: hardware, middelware en software, zijn perfect op elkaar afgestemd waardoor heel wat potentiële issues wegvallen. Gebeurt er toch iets waar A.S.Adventure zelf niet uitkomt, assisteren we waar nodig. Op een korte termijn leggen A.S.Adventure en Neoria een mooi parcours af. In enkele weken hebben we een situatie waarin heel wat misging omgezet tot een praktische en performante IT-omgeving. In de toekomst zetten we deze evolutie graag samen verder.

Ontdek hoe we jou organisatie kunnen bijstaan.

ontdek onze diensten