Nutanix IoT initiatief

Nutanix de markt leider in hyper converged infrastructure is met een nieuwe visie op IoT op de markt gekomen. De oplossing omvat een end-to-end oplossing om op een eenvoudige manier real-time processing te kunnen doen op de edge maar ook naadloos de cloud in te schakelen waar het nuttig is.

Xi IoT werkt de complexiteit weg van IoT en versnelt de adoptie van de technologie zodat bedrijven sneller concrete resultaten en winsten kunnen boeken.

De aanpak is revolutionair om IoT als middelware laag te zien waartegen developers kunnen praten zodat deze echt op de business logica kunnen focussen en niet moeten bezig zijn met de complexe infrastructuur vraagstukken. De traditionele aanpak die vooral focust op data captatie van enorm veel data op de edge en deze dan door te sturen naar de cloud om te analyseren geeft een aantal problemen. Bandwith problemen, moeilijk schaalbaar, vertragingen in het verkrijgen van resultaten, om nog niet over privacy en security te spreken…

In deze stageopdracht werk je een real life use case uit met dit platform.In de SaaS based control plane ontwikkel je de dataflows op een overzichtelijke manier. Door gebruik te maken van het PaaS platform, dewelke je gemakkelijk te gebruiken API’s, herbruikbare datapipelines, machine learning en rapid development principes biedt, implementeer je de use case.

Op het einde van de stage dien je een werkende use case te hebben alsook een marktstudie over de aanpak van Nutanix. Basis scripting skills op basis van Python is aangeraden.

Solliciteer

Solliciteer via onderstaand formulier of info@neoria.be


We gebruiken je persoonlijke gegevens uitsluitend om het sollicitatieproces af te ronden. Meer weten over ons privacybeleid? Lees onze privacyverklaring.

Is deze stage niet wat je zoekt of je wil je meer informatie over ons? Bekijk onze andere stages of solliciteer spontaan via info@neoria.be.