Gratis sessie: Data Driven Cloud Innovations

Neoria

11/02/2020  ·   2 min read

Benieuwd hoe je kan innoveren in Google Cloud met behoud van je vertrouwde data management door NetApp?

Als NetApp Platinum Partner, organiseren we samen met Localyse (Google Premier Partner) het seminarie “Data driven cloud innovations”. Data is het nieuwe goud en NetApp weet als geen ander hoe deze data veilig én efficiënt te beheren. Langs de andere kant staat Google Cloud, een sterke partner voor innovatieve, krachtige én eenvoudig te implementeren technologie die in realtime ongekende inzichten geeft in je data.

 

Wil je weten hoe NetApp en Google jouw organisatie kunnen helpen met innovatieve concepten? Schrijf je dan zeker in voor deze gratis sessie!

 

Donderdag 5 maart

12u30 tot 16u30

Spoor 18, Mechelen

 

Inschrijven

Steeds maar innoveren, het is niet altijd even eenvoudig. Niet enkel IT, maar ook change managers en business managers zijn betrokken partij. Met dit gratis event richten we ons op alle betrokkenen.

 

Wat staat er op de agenda?

 

  • NetApp heeft het potentieel van public cloud al snel erkend en zichzelf heruitgevonden om ook in een hybrid cloud relevant te zijn. In “Your clouds. One experience.” wordt toegelicht hoe NetApp zijn klanten helpt om eenvoudiger, sneller en efficiënter gebruik te maken van een van multi-cloud omgeving.
  • Google legt uit wat Google Cloud zo uniek en interessant maakt. Momenteel nog de kleinste van de 3 public cloud spelers, maar al bijzonder geliefd bij architecten en developers voor de eenvoud, innovatie en mogelijkheden van het platform. Hoor wat Thomas Kurian (inderdaad, tweelingbroer van…) verder in petto heeft om Google Cloud uit te bouwen tot de absolute leider.
  • Neoria en Localyse leggen uit hoe NetApp Cloud Volumes in combinatie met Google Cloud Platform een sterke basis vormen voor het uitbouwen van je hybride cloud. Ook geschikt voor mission critical data en applicaties. We leggen uit welke quick wins mogelijk zijn. We doen dit met uitgewerkte use cases en maken het inzichtelijk met demo’s.

 

Schrijf je in!

 

Praktische informatie

 

  • Het event gaat door in Spoor 18, Stationsstraat 55, 2800 Mechelen. Dit is recht tegenover het station van Mechelen dus perfect bereikbaar met het openbaar vervoer. Betalend parkeren kan in de buurt of aan het station.
  • Deelnemen aan het event is kosteloos. We voorzien een lichte lunch en networking mogelijkheden.
  • Het event start om 12u30. De eventruimte is toegankelijk vanaf 11u30 en we voorzien faciliteiten om te werken.

 

Vragen? Contacteer ons.